World of Warcraft blaast 15 kaarsjes uit en dat gaat niet zomaar voorbij! World of Warcraft Classic komt eraan en een speciale 15e verjaardagseditie.

15th Limited Edition

World of Warcraft 15th anniversary speical Edition

Kijk eens hoe mooi dit is! Die Ragnaros figure. O GOD DIE RAGNAROS FIGURE. BY FIRE BE PURGED!

Ik ben een Ragnaros fan. Maar dat komt meer door Hearthstone. Maar die figure. Eerlijk gezegd wil ik enkel die figure kopen. Die extraatjes horen er niet echt bij voor mij, want ik speel geen World of Warcraft meer. Maar Hearthstone speel ik wel nog! En Ragnaros was één van mijn favoriete kaarten. En af en toe duikt hij daar nog wel eens op in één of andere vorm.

Maar goed, over de Special Edition. Blizzard liet weten dat deze 99,99 dollar kost en beschikbaar is vanaf 8 oktober. Je krijgt er wel een heleboel voor.
– Ragnaros Statue
– Onyxia Pin
– 30 dagen in-game time
– Alabaster in-game mounts

Als je nog World of Warcraft speelt zou ik niet weten waarom je het niet zou doen! Maar daarvoor kan het helaas al te laat zijn. Zo te zien is de Special Edition al overal uitverkocht. Wat begrijpelijk is. Kijk naar die Ragnaros Figure!

World of Warcraft Classic

Verlang je ook naar die tijd wanneer er nog geen panda’s in Azeroth rondliepen, er geen mensen waren die in weerwolven konden veranderen en er nog geen Demon Hunters waren? Goed nieuws! Dat is alles wat World of Warcraft Classic je te bieden heeft!

World of Warcraft Classic (WoWC) is een vanilla WoW. Eigenlijk de World of Warcraft van 2004, toen de game gereleased werd. En deze zal beschikbaar zijn voor alle subscribers. Want zoals je waarschijnlijk wel weet, WoW kan je enkel spelen door maandelijks te betalen.

WoWC komt 27 Augustus. Vlug omgerekend, nog 120 dagen en 22 uur op het moment dat ik dit artikel aan het schrijven was. Dat is af te lezen van de countdown die te zien is wanneer je naar de website gaat van World of Warcraft. Een beta zou je nu ook al kunnen spelen wanneer je een abonnement hebt. Zo krijgen we toch het gevoel dat we wat aan tijdreizen kunnen doen.

Mijn World of Warcraft avontuur

World of Warcraft heb ik even intensief gespeeld. Er was nog een goeie ouwe tijd wanneer ik vrienden in de game probeerde te sleuren zodat we triple exp hadden. En in een lang verleden tijd heb ik dat ook eens met Thibault gedaan. Alleen werd hij niet zo gebeten door de game als ik.

babble3 2

Ik begon vooral te spelen toen Cataclysm net uit was. Toen had ik zelf de Special Edition gekocht om die kleine Deathwing aan mijn zijde te hebben in het spel. En daar kreeg je zelf toen nog een deck bij van de WoW cardgame. Nee niet Hearthstone, maar een WoW cardgame. Best wel raar en nooit gespeeld, maar mooie art! Hoeveel tijd heb ik wel niet geïnvesteerd WoW, die dungeons waren ongelooflijk leuk!

De reden waarom ik gestopt ben is echter omdat ik niet genoeg tijd meer in de game stak. Aangezien het werkt met een abonnement moet je wel een bepaalde tijd erin steken. Anders is het niet echt de moeite meer. Je kan het vergelijken met een fitnessabonnement. Wanneer je een aantal maanden niet meer gaat, wil het toch wel iets zeggen.

En dat had ik ook met WoW. Na een tijdje speelde ik niet meer zoveel omdat ik langzaam aan het afzwakken was naar de consoles. Toen ik stopte met WoW stopte er ook een tijdperk voor mij. Ik ging naar de console masterrace in plaats van een PC peasant te zijn.

Begrijp me niet verkeerd, WoW is een fantastisch spel dat heeeeel veel verschillende opties biedt en een game is waar je echt je tanden in kan zetten. En met een aantal vrienden wordt het fantastisch leuk. Wie weet maak je zelf nieuwe vrienden in één of andere clan! WoW zorgt ook telkens voor vernieuwing. Ze hebben zelf een soort van Pokémon geïmplementeerd waar je op kleine wezens moet jagen en ze vangen. Hoe cool is dat!

En iedereen die WoW kent, kent ook dit moment.

Mocht je het nog nooit gespeeld hebben, er is een trial dat je tot level 20 kan spelen. Maar geloof me als ik zeg dat level 20 nog niets is. Ik heb de game een jaar lang gespeeld en ik vond het een fantastische ervaring. Dus probeer het misschien ook eens uit.

Zo zie je mij, die terugdenkt aan de nostalgische dagen waar ik deed alsof ik een meisje was, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!