Gamers...

Gamers zijn een gepassioneerd publiek en ze kunnen niet ver genoeg gaan om hun mening duidelijk te maken. Dat heeft The Last of Us Part II ook aan de levende lijve mogen ondervinden.

Het contrast op Metacritic kon niet groter zijn. De professionele reviewers gaven de game een gemiddelde score van 95/100, terwijl de gemiddelde ‘user score’ op dit moment op een zielige 3.3/100 ligt.

the last of us part 2 metacritic

“Ik heb 5 jaar op deze game gewacht en ze geven me nu een verschrikkelijke intro en een **** einde. Ik wil deze game gewoon vergeten,” schrijft een gebruiker. Van “Het slechtste verhaal ooit” tot “Een spuug in het gezicht van de eerste game.” Heel wat gebruikers laten zich uit over het verhaal dat ze maar niet kunnen waarderen. Ook op Twitter is het verhaal van de game al tal van keren het mikpunt van kritiek geweest. Zo wordt bijvoorbeeld gezegd dat het verhaal nog slechter is dan het einde van Game of Thrones.

Er komt ook veel kritiek op de nieuwe personages die geïntroduceerd worden in de game. Hun verhaal zou namelijk niet genoeg backstory hebben, waardoor je niets voelt voor de nieuwe personages.

Het moet gezegd worden dat veel van deze reviews heel snel na de release verschenen. Een groot deel van de gebruikers zal zich dus hebben uitgelaten over de game nog voordat ze de game werkelijk konden uitspelen.

Als er echter iets is waar iedereen het over eens is, dan is het dat de graphics oogverblindend zijn. It’s something?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!