Gabe wil jouw vakantiegeld

Je hebt het misschien gemerkt: het is zomer. Ook je portefeuille zweet uit zijn ogen, want de Steam Summer Sale is ook weer officieel begonnen.

De koopjesperiode op Steam is gestart op 25 juni en loopt tot 9 juli om 19:00. Wanneer je Steam opstart, zal je ook zien dat je een Road Trip Special korting krijgt. Concreet betekent dit dat je een extra korting van 5 euro krijgt bij een aankoop van 30 euro of meer.

Puntenshop

Samen met de Summer Sale heeft Steam ook hun Puntenshop gelanceerd. De shop blijft niet alleen open tijdens de Summer Sale, maar het hele jaar door. Voor elke aankoop van 1 euro, krijg je 112 punten. Het maakt niet uit of het dan een game, DLC of andere in-game items betreft. Je verdient dus punten elke keer wanneer je geld uitgeeft. Die punten kan je vervolgens inruilen voor bewegende avatars, kaders, achtergronden, badges en chatitems. Items die je koopt, blijven voor altijd van jou. Een uitzondering is het gouden zomerprofiel, die is slechts 30 dagen te gebruiken na datum van aankoop. Je kan enkel emoticons en achtergronden kopen van games die je in je bezit hebt. Elke dag van de Steam Summer Sale kan je ook een gratis sticker claimen.

steam gouden zomerprofiel

Communityprijzen

Op Steam vind je vaak heel wat pareltjes in de reviewsectie, al gaat het meestal om humor en niet om een nuttige review. Loop je echter een review tegen het lijf die je wil belonen, dan kan dat met een communityprijs. Je kan dus je punten gebruiken om recensies en door gebruikers gemaakte inhoud te waarderen. Iedereen kan vervolgens zien dat de ontvanger een prijs heeft gekregen voor zijn review en bovendien krijgt de ontvanger ook 100 bonuspunten.

steam communityprijzen

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!