Met ingebouwde microfoon en versterker

Begin vorig jaar kon niemand voorspellen dat mondkapjes een jaar later zo ingeburgerd zouden zijn. Op CES heeft Razer ook hun eigen high-tech mondkapje aangekondigd.

Onder de noemer van “Project Hazel” kondigt Razer op CES 2021 een high-tech mondkapje aan. Met het project willen ze gebruikers gecertificeerde medische mondmaskers aanreiken terwijl ze zich ook richten tot de milieuproblematiek van wegwerpmaskers.

Het mondmasker beschikt over N95 adembescherming van medische kwaliteit. Om dit mogelijk te maken beschikt het mondkapje over afneembare en oplaadbare ventilatoren en Smart Pods. Die Smart Pods filteren minstens 95% van de luchtdeeltjes. De ventilatoren kunnen worden gereinigd door ze in een draadloze oplaadbox te plaatsen waar ze met UV-licht worden gereinigd. Eens ze volledig opgeladen zijn, kunnen de ventilatoren een dag mee.

In tegenstelling tot de meeste mondmaskers, is Project Hazel transparant. Op die manier wil Razer sociale interactie faciliteren, omdat je gezichtsuitdrukkingen kan blijven zien. Slechthorenden kunnen op die manier ook liplezen. Er is zelfs binnenverlichting voorzien die automatisch wordt geactiveerd in het donker. Je gezichtsuitdrukking is dus altijd goed zichtbaar.

razer project hazel mask in box

Microfoon en versterker

Daar stopt het niet. Iedereen heeft ondertussen ongetwijfeld gemerkt dat je minder goed te begrijpen bent bij gebruik van een mondkapje. Daarom beschikt het apparaat over een ingebouwde microfoon om de stem van de gebruiker te versterken.

Het is nog niet bekend hoeveel het masker precies gaat kosten en wanneer het verschijnt

razer project hazel maskers

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!