Oftewel: een gratis manier om Stadia uit te proberen

Het duurt nog even vooraleer we aan de slag kunnen met Immortals Fenyx Rising, maar dankzij een (tijdelijke!) demo op Stadia kan iedereen de game alvast even uitproberen.

Immortals Fenyx Rising wordt vaak omschreven als een mix tussen Assassin’s Creed Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nu kan je echter zelf je oordeel vellen over de game, want Ubisoft heeft een demo gelanceerd via Google Stadia. Nu ben ik niet de grootste fan van Google Stadia (omwille van het feit dat je een digitale bibliotheek opbouwt bij een dienst waarvan je niet weet hoe lang die nog zal bestaan), maar voor demo’s is Stadia zeker een meerwaarde. Je hoeft niets te installeren en kan simpelweg aan de slag met de game via je browser of je smartphone. Ook voor de ontwikkelaar is het een meerwaarde dat ze slechts één versie van de demo moeten uitbrengen.

Voor het spelen van de demo heb je geen betalend Stadia Pro-lidmaatschap nodig. Gewoon inloggen met je Google-account op deze link is voldoende. Een ideale mogelijkheid om Stadia even uit te testen! Wees er wel snel bij, want de demo loopt slechts tot 29 oktober. En dat is trouwens niet de enige demo die je nu kan uittesten. Je kan ook aan de slag met de demo voor PAC-MAN mega Tunnel Battle en de gratis beta van HUMANKIND.

Een minpuntje is wel dat de demo van Immortals Fenyx Rising momenteel slechts aan 1080p 30fps draait. Laten we hopen dat de game 60fps ondersteunt bij zijn release op Stadia.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

2 reacties

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!