Een promo in een promo

Ubisoft heeft wel een heel opmerkelijke manier gekozen om hun aankomende game Watch Dogs: Legion te promoten. Ze hebben namelijk heel wat andere games in de aanbieding gegooid, maar met een slimme twist…

Het is reikhalzend uitkijken naar Watch Dogs: Legion, de derde Watch Dogs-game waar nog steeds de hacktivistische hackersgroep DedSec centraal staat. Nu blijkt dat diezelfde hackersgroep voor Robin Hood speelt, want Ubisoft wil ons doen geloven dat ze de Xbox Store hebben gehackt en zo enkele Ubisoft-games in de korting hebben gegooid. Well played, Ubisoft, maar het zou een pak geloofwaardiger worden wanneer je Watch Dogs: Legion of Assassin’s Creed Valhalla gratis weggeeft. Kan dat nog geregeld worden?

Er zijn wat leuke aanbiedingen te scoren, maar nog leuker zijn de nieuwe covers. Ubisoft heeft namelijk in elke cover een DedSec-lid verwerkt. Bekijk alle aanbiedingen via de Xbox Store. We hebben alle covers hieronder alvast even voor je verzameld.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!