Zo ziet een pretpark van 580 miljoen dollar eruit

Het officiële pretpark van Nintendo in Osaka moet op 4 februari de deuren openen. Door corona wordt het niet eenvoudig om er meteen heen te gaan, maar gelukkig geeft Nintendo een rondleiding!

Een nieuwe episode van Nintendo Direct stond volledig in het teken van Super Nintendo World. Het pretpark, dat maar liefst 580 miljoen dollar heeft gekost om te bouwen, moet op 4 februari de deuren te openen. Door corona zou het echter goed kunnen dat die openingsdatum (opnieuw) wordt uitgesteld.

Het park is echter wel afgewerkt, en niemand minder dan Shigeru Miyamoto geeft de eerste rondleiding in het park. Zo zie je bijvoorbeeld hoe de inkom een gigantische warp pipe is die je naar Peach’s Castle brengt. Bekijk de volledige rondleiding hieronder:

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!