Maar de game blijft in de store staan

Vanmorgen kwam Sony met het spectaculaire nieuws dat ze Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store zullen halen. Ook zijn ze bereid om alle gamers die dit willen, hun geld terug te geven. Ook Microsoft versoepelt nu hun terugbetalingsbeleid.

Heel wat gamers zijn teleurgesteld in de gebrekkige technische prestaties van Cyberpunk 2077 en willen dan ook hun geld terug. Dat bleek de afgelopen dagen geen sinecure te zijn, maar Sony heeft vanmorgen alvast hun terugbetalingsbeleid versoepeld. Alle gamers die een terugbetaling winnen, kunnen deze aanvragen via een formulier. Daar blijft het niet bij, want ze gaan nog een stapje verder en halen de game tot nader order volledig uit de digitale PlayStation Store.

Na het nieuws waren alle ogen dan ook gericht op Microsoft. In een tweet heeft Microsoft aangekondigd dat de game wel in de digitale winkel blijft staan, maar dat ze hun terugbetalingsbeleid alsook versoepelen. “Om er zeker van te zijn dat elke speler de ervaring krijg die verwacht wordt op Xbox, zullen we ons bestaande terugbetalingsbeleid tot nader order uitbreiden om terugbetalingen te voorzien aan iedereen die Cyberpunk 2077 digitaal heeft gekocht via de Microsoft Store,” luidt de tweet. De terugbetaling kan je aanvragen via een gespecialiseerde pagina.

Ga jij een terugbetaling aanvragen? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

cyberpunk boxart

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar: CD Projekt Red

Uitgever: CD Projekt

Platformen: Windows / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia

Releasedatum: 10/12/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!