Maar hij is wel slechts tijdelijk beschikbaar

Tijdens het “Monster Hunter Digital Event” verschenen veel nieuwe details over Monster Hunter Rise. Een van de nieuwtjes is dat iedereen vanaf vandaag aan de slag kan met een demo van de game.

Gisteren kwam Capcom met een digitaal evenement omtrent Monster Hunter Rise. De game verschijnt op 26 maar 2021 voor Switch, maar vanaf vandaag kan iedereen al aan de slag met een demo. De demo is slechts beschikbaar tot eind januari, dus wees er zeker op tijd bij.

In de demo kunnen spelers aan de slag met een grote variatie aan speelopties, inclusief offline solo en multiplayer-gameplay met twee tot vier spelers (lokaal of offline), met alle 14 wapentypes. Verder kan je aan de slag met een training die gericht is op nieuwkomers en waar je ook het nieuwe Wirebug-mechanisme wordt aangeleerd, kan je rijden op een Wyvern en kan je aan de slag met een quest voor beginners (Great Izuchi) en een quest voor gevorderden (Mizutsune).

Spelers krijgen in de demo 30 keer de kans om een quest te proberen. Pogingen voor de quests voor beginners en gevorderden worden bij elkaar opgeteld. De training en Wyvern Riding tellen overigens niet mee voor deze limiet, maar deze modes kunnen niet langer gespeeld worden wanneer de limiet werd bereikt.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!