Hoe Origin-eel

Eerder kondigde EA al aan dat ze afstappen van de Origin-merknaam en het rebranden naar EA Play. Als onderdeel van die rebranding zal de Origin desktop applicatie ook een nieuwe naam krijgen.

De extreem geliefde (kuch) Origin-applicatie van Electronic Arts zal binnenkort van naam wisselen. De applicatie zal voortaan door het leven gaan als EA Desktop. Hoe Origin-eel. Dat nieuws werd door EA bevestigd aan Gamesindustry.biz.

Een nieuwe naam is trouwens niet het enige. De applicatie zal ook een visuele opfrisbeurt krijgen. Volgens EA zou het nieuwe design moeten zorgen voor “een snellere en socialere ervaring.” Je kan je dus verwachten aan een betere navigatie, een “betere patchervaring” en andere designwijzigingen die de applicatie intuïtiever maken.

Vorige week dropten EA en Xbox ook reeds een bommetje door te laten weten dat EA Play binnenkort deel zal worden van Xbox Game Pass Ultimate. Die wijziging staat gepland voor “eind dit jaar”. Wanneer de nieuwe desktop-applicatie verschijnt is nog niet gekend, maar het is niet ondenkbaar dat we deze ook eind dit jaar mogen verwachten.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!