PlayStation begint het jaar goed!

PlayStation wil 2021 met een knal inzetten. Voor PlayStation Plus hebben ze in januari dus enkele toptitels voorzien.

In januari 2021 kunnen PS Plus-leden aan de slag met twee PS4-titels en een PS5-titel. Alle titels verschijnen op dinsdag 5 januari.

PS5-gebruikers kunnen aan de slag met Maneater, een game waarin je start als kleine haai die steeds groter wordt door mensen en andere dieren op te eten. De game is ook beschikbaar op PS4 (en PC, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S), maar hier gaat het enkel om de PS5-versie van de game. Net zoals bij Bugsnax houdt Sony dus weer een extraatje achter de hand voor PS5-gebruikers.

Dat wil echter niet zeggen dat PS4-gamers teleurgesteld moeten zijn. Vanaf 5 januari kunnen spelers namelijk aan de slag met Shadow of the Tomb Raider, het derde deel uit de reboot-franchise. De tweede titel voor PS4-gebruikers is de action-RPG Greedfall.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 5 januari en kunnen geclaimd worden tot 1 februari.

Een stevig begin van het jaar? Deel je mening in de comments

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!