Recent werd aangekondigd dat Blizzard en Nintendo opnieuw zouden samenwerken. Opmerkelijk, want het is reeds 15 jaar geleden dat er een Blizzard game verscheen op een Nintendo-apparaat. Met de nieuwe samenwerking brengen Blizzard en Nintendo Diablo 3 Eternal Collection naar de Nintendo Switch.

De nieuwe versie van de game (die eveneens ook verschijnt voor PS4 en Xbox One) bevat de basisgame Diablo 3, de uitbreiding Reaper of Souls en Rise of the Necromancer alsook alle updates die ondertussen zijn verschenen.

Binnenkort kunnen we dus monsters killen en loot verzamelen op verplaatsing, maar dat riep meteen wat vragen op. Diablo 3 is namelijk altijd afhankelijk geweest van een internetverbinding, waardoor het niet duidelijk was of de Nintendo Switch ook een constante verbinding zou vereisen. Ik vroeg op Gamescom bij Blizzard naar verduidelijking. Daar werd me verteld dat het nog niet volledig duidelijk is, maar dat je sowieso niet constant verbonden zal moeten zijn om Diablo 3 te spelen op Nintendo Switch. Goed nieuws dus!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!