Betaald worden voor een gratis game? Where's the catch...

Rocket League is vanaf vandaag helemaal gratis te spelen via de Epic Games Store. Nog niet interessant genoeg? Wat als je 10 euro krijgt wanneer je die gratis game toevoegt aan je account? Nu heb ik je aandacht hé.

Vanaf vandaag is Rocket League free-to-play. Niet alleen op pc, maar op alle platformen. Ook wanneer je geen pc-gamer bent, is het echter interessant om even naar de Epic Games Store te gaan (de game werd van Steam gehaald) en daar even de game toe te voegen aan je account. Niet per se omdat je de game moet spelen (ook al is het een enorm vermakelijke ervaring), maar omdat je dan meteen een coupon ontvangt ter waarde van 10 euro.

epic games store rocket league
Een gratis game en gratis geld. Das veel waar voor je geld.

Met die coupon kan je vervolgens tien euro korting krijgen op een game van 15 euro of meer. Je hebt tot 23 oktober de tijd om de coupon te claimen, en je kan de coupon tot 1 november gebruiken.

Happy shopping!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!