Zet je deuren wagenwijd open want Snorlax moet erdoor!

In Pokémon Café mix gaat vanaf nu tot 8 oktober het allereerste teamevenement door.

Pokémon Café Mix verscheen deze zomer op 24 juni voor Nintendo Switch en mobiele platformen. De game zorgt voor een unieke twist in het puzzel-match genre. Klanten komen naar het café en samen met je Pokémon zorg je dat het eten of de drank op tafel komt. Dit doe je door de objectives in een level te voltooien, bijvoorbeeld 50 bepaalde Pokémon matchen of een combinatie maken bij het eten dat je nodig hebt.

Net zoals in vele andere games kan je een “Team” vormen. Een soort van clan dus. Snorlax is een welgekende Pokémon die nogal een grote eetlust heeft. Samen met je team moet je sterren verzamelen door levels te voltooien om zo Snorlax zijn eetlust te stillen. Tijdens het event wordt steeds weergegeven hoe tevreden Snorlax is. Per level staat er een leuk cadeautje voor je te wachten en wanneer je tweehonderd sterren hebt verzameld zal hij zich uiteindelijk bij je team aansluiten.

Tijd om een paar mensen te verzamelen en samen de eetlust van Snorlax te bestrijden. Dit evenement is nu bezig en gaat nog door tot 8 oktober 2020. De exacte tijd wordt ook weergegeven in de game zelf. De game is volledig gratis te spelen met in-app aankopen.

Bij de in-app aankopen zit een Team Order Pack waar de onweerstaanbare schattige Pikachu te vinden is in een Snorlax-kostuum.

Speel jij Pokémon Café Mix of overtuigt dit je om ermee te beginnen? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!