Armored Mewtwo kwam voor in de eerste film van Pokémon en nu kan je hem eindelijk vangen!

Armored Mewtwo in Go

Een Pokémon kan nooit sterk genoeg zijn. Na geen één, maar twee verschillende Mega-Evolutions te krijgen, krijgt Mewtwo nog eens een pantser erbovenop. Over-Powered bestaat niet in de Pokémon-wereld.

Het officiële kanaal van Pokémon heeft zopas een trailer gedropt waarin te zien is dat Mewtwo beschikbaar zal zijn in raid battles, maar deze keer ziet hij er anders uit. Het is namelijk Armored Mewtwo.

Armored Mewtwo is een andere versie van Mewtwo die erg geëerd wordt door fans. Nu zal deze Mewtwo beschikbaar zijn in Raid battles van 10 Juli tot 31 Juli. Natuurlijk zal hij enkel te vinden zijn in de Legendary Raid battles, wat dus wil zeggen dat je toch wel vijf mensen nodig zal hebben om een kans te maken tegen Mewtwo.

Armored Pokémon in Sword & Shield?

In een eerder artikel heb ik het al eens gehad over de Armored Pokémon, zie hieronder.

Toen werd er slechts gefluisterd over de Armored Pokémon. Nu er echter een Armored versie van Mewtwo te vinden is in Pokémon Go, worden deze geruchten steeds realistischer. Misschien zullen er ook Armored Pokémon te vinden zijn in de nieuwe Pokémon-games Sword & Shield. Het zou alvast perfect in het thema passen (Armor, Sword, Shield, you get it).

Wat het nog veel geloofwaardiger maakt, is dat het misschien ook mogelijk is om je Pokémon van Pokémon Go over te zetten naar Pokémon Sword & Shield. Of dat mogelijk zal zijn is nog niet duidelijk, maar in Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee was het wel mogelijk. Hoewel deze Switch-games veel gemeen hebben met Pokémon Go, wil dat niet zeggen dat het de enige game zal zijn waarin je kan ruilen met de mobile game.

Natuurlijk is hiervan nog niets bevestigd door Nintendo of Game Freak, maar het gefluister wordt steeds luider en luider.

Zo zie je mij, die een team zal verzamelen om toch deze Legendary Raid mee te doen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!