De eerste week van de maand is toch wel een boeiende week voor velen onder ons. Ons loon wordt gestort en we kunnen weer alles opdrinken. Maar voor de gamers onder ons komen de “free” games van PlayStation en Xbox eraan in het begin van de maand.

Dit is een filmpje van een channel die ons een kijkje geeft naar de gameplay van de gratis PS Plus-games. Sinds maart krijgen we echter maar twee PS4-games in plaats van het volledige pakket van zes, maar om daarmee te compenseren krijgen we wel wat meer quality. Of dat verwachten we dan toch.

babble

Vorige maand kregen we Borderlands Handsome Collection en Sonic Mania. Ookal is de collection erg oud, met de nieuwe game die eraan zit te komen hoorde je niemand hierover klagen. Maar deze maand was dat het anders, niemand was blij met deze free games. En Playstation snapte ons ook.

But, look again

Wacht? Dezelfde maand? Detroit: Become Human? Krijgen we drie games? Wel, technisch gezien wel. De community was niet echt tevreden met wat ze kregen deze maand. Voor het eerst sinds het bestaan van PS Plus, werd de line-up aangepast. PES 2019 heeft plaats gemaakt voor twee games: Detroit: Become Human en Heavy Rain. Heavy Rain is een oude game maar mocht je deze niet gespeeld hebben is het zeker een aanrader.

Detroit: Become Human is een Playstation exclusive die dezelfde kenmerken heeft als Heavy Rain. De game is dus ook erg gefocust op het verhaal en de keuzes die jij maakt. Thibault was alvast heel erg geraakt door de game.

De games zijn trouwens vanaf gisteren beschikbaar in de Playstation Store.

Players aan de macht

Blijkbaar zijn we in een tijd gekomen dat we als een community erg veel macht krijgen. Onlangs werd er nog gestreden voor een betere Sonic op het grote doek. Ook dat gevecht wonnen we.

Een mooie tijd voor gamers dus. We krijgen het gevoel dat er echt geluisterd wordt naar ons. Wat Playstation heeft gedaan, werd hartelijk ontvangen in de community. In de comments van de video hierboven werd er veel lof uitgeschreven naar het bedrijf. Of dit nog vaker zal gebeuren valt nog te zien, maar ik ben alvast benieuwd welke overwinningen ons nog te wachten staan.

En zo zie je ons, die onze wapens slijpen voor een volgende strijd, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!