A wild Pokémon has appeared!

Voor de trouwe Pokémon Go-spelers onder ons is er de afgelopen dagen iets speciaal gebeurd. Overal konden we een rare Pokémon vangen die uitzonderlijk klein was om te vangen. Wanneer je die ving transformeerde deze Pokémon in een Ditto. Maar natuurlijk zit er veel meer achter dit verhaal.

Het begon allemaal afgelopen zaterdag (22/09) na de community day. Ik en mijn Pokémon Go buddy waren thuis van onze grote vangst, wanneer we plots in een chatgroep screenshots zagen van een best wel rare Pokémon.  Er kwamen meldingen van deze Pokémon over de hele wereld. En ook wij kregen deze Pokémon te zien bij een PokéStop niet zo ver van waar we zaten. Natuurlijk trokken we de wereld in om dit mysterie op te lossen.

De vreemde nieuwe Pokémon in de nearby

We vingen deze Pokémon met succes, maar deze transformeerde in een Ditto. Een tijdje zweeg Pokémon over deze stunt en dachten de meesten dat dit een bug was. Maar waarom zou je animatie en art voorzien voor een Pokémon die eigenlijk een bug is? Ja je raadt het al, het is helemaal geen bug. Dit was niets minder dan een tease voor de nieuwe Pokémon die eraan zit te komen.

In de video wordt alles dus wel uitgelegd. De nieuwe Pokémon wordt genaamd Meltan en is een nieuwe Mythical Pokémon die ook zal kunnen gewisseld worden naar Pokémon Let’s Go Eevee/Pikachu. Eerder werd al geteased dat er een nieuwe Pokémon aanwezig zal zijn in de Switch-exclusive games. En dit zou het wel eens kunnen zijn.


Natuurlijk is nog veel informatie weggelaten. Wanneer je nu Meltan vangt transformeert hij in Ditto. In de video werd ook verteld dat Professor Oak de Ditto zal onderzoeken. Ik denk dus wanneer je deze Ditto zal overzetten naar Let’s Go, deze in Meltan zal gevormd worden op één of andere manier.

Begin van Generation 8?

Of dit het begin is van Generation 8? Misschien. Meltan is op dit moment nummer 808 in de Pokédex. Maar Pokémon kan ook zo’n stunt doen net zoals in Generation 5. Daar is Victini de eerste Pokémon van deze generatie ook een mythische Pokémon. Niet zoals andere generaties dus waar de starters de eerste zijn. De informatie over de Pokémon is te vinden op Serebii.

Pokémon kondigt wel vaker Pokémon van andere generaties in de vorige aan. Bijvoorbeeld Lucario en Munchlax in Pokémon Mystery Dungeon of een tease van de derde generatie in de Anime. Maar dit vond ik toch wel de leukste manier.

En zo zie je mij, misschien Meltan en hopelijk ook jij, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!