Heel wat exemplaren van South Park: The Fractured But Whole komen met een gratis (digitaal) exemplaar van The Stick of Truth. Vraag niet welke edities precies in aanmerking komen voor de gratis game, want dat weet niemand echt precies. Volgens de FAQ op de website van Ubisoft zou het om een tijdelijke actie gaan, maar in de praktijk bevatten veel versies van The Fractured But Whole nog steeds een gratis downloadcode voor de voorganger van de game. 

The Fractured But Whole is sinds 24 april beschikbaar voor Switch en op 25 september verscheen ook The Stick of Truth voor Nintendo Switch. Een opmerkelijke release (en mogelijk vijgen na Pasen?) die bij mij meteen te vraag liet rijzen: krijgen we The Stick of Truth dan ook gratis bij? 

Het antwoord op die vraag blijkt echter ‘Nee’ te zijn, dat blijkt uit een tweet van Ubisoft Support: 

Jammer? Ja. Verrassend? Absoluut niet. Vanuit een business-standpunt zou het geen logische zet zijn om nu nog The Stick of Truth te porten naar Switch enkel en alleen met de bedoeling om hem gratis weg te geven. Het zijn vast allemaal vriendelijke mensen bij Ubisoft, maar zo vriendelijk en vrijgevig is niemand. 

En zo zie je mij, misschien The Stick of Truth en hopelijk ook jij on the Babblefield.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!