Hyper Scape 101

Ubisoft kondigt vandaag Hyper Scape aan, een nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter voor pc en consoles. Op dit moment verkeert de game in een technische beta. Je kan toegang krijgen tot de beta door naar Twitch-streamers te kijken die de game streamen.

Hyper Scape belooft een snelle en intense battle royale-ervaring. In teams van drie (of gewoon op jezelf) trek je naar de virtuele stad Neo Arcadia. Ubisoft zet ook zwaar in op Twitch livestreaming. Er werd een extensie ontwikkeld waarmee Twitch-kijkers effectief het spel kunnen beïnvloeden.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!