De volgende zomerupdate verschijnt in augustus.

Dankzij de nieuwe zomerupdate kunnen we nu zwemmen en duiken in Animal Crossing: New Horizons. Maar, dat gaat niet zonder het juiste materiaal!

Vandaag lanceert Nintendo de zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons. Deze update introduceert enkele leuke nieuwigheden, waaronder de mogelijkheid om te zwemmen en zo het oceaanleven te verkennen.

Wanneer je de nieuwste update (vanaf nu verkrijgbaar) installeert en Animal Crossing: New Horizons opstart, zal Isabelle je begroeten en je vertellen dat uit onderzoek is gebleken dat de zee veilig is om te zwemmen! Voor de veiligheid benadrukt ze echter wel dat je hiervoor de juiste uitrusting nodig hebt.

Duikpak kopen

Een duikpak kan je op twee manieren kopen. Je kan naar de automaat in het stadhuis gaan en daar een duikpak kopen in de Nook-catalogus voor 3000 klingels, maar je kan het ook in Nooks hoek kopen. Daar vind je het in de glazen vitrinekast bij de kassa. De designs wisselen op dagelijkse basis, dus er is meer dan genoeg keuze.

Zwemmen

Het duikpak zal niet automatisch worden aangetrokken wanneer je in het water springt, dus je zal het zelf vooraf moeten aantrekken (je vindt het in je inventaris). Vervolgens begeef je je naar een verhoogd platform (zoals gras of een rots) en je drukt op A om in het water te springen. Om je te bewegen in het water druk je op A. Zie je iets waar je naar wil duiken, dan doe je dat met een druk op de Y-toets. Bij een ademtekort komt je personage automatisch terug boven water. Na het zwemmen kan je het duikpak terug uittrekken via de outfit-knop in je inventaris.

Diepzeewezens en Pascal

Tijdens het zwemmen zal je verschillende diepzeewezens kunnen verzamelen zoals zeesterren en mantelschelpen. Probeer dus zeker alle nieuwe toevoegingen te verzamelen voor Blathers.

Tijdens het zwemmen kunnen spelers ook de otter Pascal tegen het lijf lope- euh zwemmen? Wanneer je mantelschelpen verzamelt voor Pascal, dan beloont hij je met doe-het-zelfplannen waarmee voorwerpen in zeemeerminstijl gemaakt kunnen worden.

Ook zal Gulliver terug aanspoelen, maar dan met een piratenoutfit. Help dit personage om opnieuw een beloning vrij te spelen.

animal crossing new horizons mantelschelp
Verzamel mantelschelpen voor Pascal (op de achtergrond).

Wanneer kan je duiken?

Alhoewel het hier om een ‘zomerupdate’ gaat, kan je wel het hele jaar door duiken! Dus een winterduik behoort ook absoluut tot de mogelijkheden.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!