Operation Shifting Tides, het vierde (en laatste) seizoen van de vierde jaargang van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en Windows. De update brengt een nieuwe aanvaller en verdediger en daarnaast werd de Theme Park map herontworpen.

De map en alle andere content (behalve de operators) zijn vanaf nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Wie een Year 4 Pass heeft, kan vanaf vandaag ook aan de slag met de nieuwe operators. Andere spelers kunnen de operators vanaf 10 december ontgrendelen met Renown of R6 credits.

In dit artikel

rainbow six siege box art

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 01/12/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!