Morgen zijn we eindelijk van de naam “Bond 25” af want dan wordt de nieuwe Bond-film – inclusief zijn naam – officieel onthuld. Wat kunnen we verwachten?

Op de sociale media van James Bond verscheen vandaag het nieuws dat de nieuwe Bond-film morgen officieel wordt onthuld vanop een iconische Bond-locatie. Het zou dus mogelijk om Londen kunnen gaan, maar we weten het pas zeker morgen 25 april 2019 om 14:10 lokale tijd.
Nog zo’n belangrijk detail, is dat de film in 2020 zal verschijnen.

Daniel Craig keert terug

Het voornaamste nieuws is dat Daniel Craig terugkeert voor Bond 25. De keerzijde van de medaille is dat het zo goed als zeker zijn laatste Bond-film wordt. Wellicht kruipt Ralph Fiennes terug in de rol van M en neemt Ben Whishaw de rol van Q terug voor zijn rekening.

Nieuw is Rami Malek, die zou de rol van Bond-villain voor zijn rekening nemen dus daar ben ik alvast erg benieuwd naar. Mogelijk zien we Christoph Waltz ook terug als Blofeld, net zoals in SPECTRE.

daniel craig skyfall bond
Daniel Craig kruipt voor de laatste keer in de huid van James Bond.

De regisseur

Bond 25 staat op naam van Cary Joji Fukunaga, die onder meer het eerste seizoen van True Detective regisseerde en de film Maniac. De film zou oorspronkelijk eerst gemaakt worden door Danny Boyle, maar door een discussie over het script heeft hij afstand genomen van het project. Maar goed, geen paniek.

De Bond Car

In Bond 25 zal James Bond ongetwijfeld heel wat mensenlevens redden, maar hij redt ook de wereld! Voor het eerst paradeert Bond in een elektrische wagen, en wat voor een; het zou namelijk om de recent aangekondigde Aston Martin Rapide E gaan. Er worden slechts 150 exemplaren van die wagen gemaakt en eentje staat dus alvast op de naam van James Bond.

Aston Martin Rapide E
Miljoenen mensenleven redden zonder ondertussen te vervuilen? Bond kan dat!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!