Je achtte het nooit voor mogelijk, maar toch kondigde Nintendo in januari 2018 een mobiele versie van Mario Kart aan. Die game begint steeds meer werkelijkheid te worden, want deze zomer verschijnt er al een beta.

Het is niet de eerste keer dat Mario op de mobiele apparaten verschijnt, want we zagen onze favoriete loodgieter reeds aan het werk in Super Mario Run.

It’s happening

Nintendo zal tussen 22 mei en 4 juni een gesloten beta houden van Mario Kart Tour. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat de beta enkel in Japan en de Verenigde Staten plaatsvindt. Mogelijk kan je als arme Europeaan alsnog aan de slag met de beta, mits wat gefoefel met de instellingen aan je telefoon. De test is trouwens exclusief voor Android, dus Apple-bezitters vallen sowieso uit de boot. Wie zijn kans wil wagen om als een van de eersten aan de slag te gaan met Mario Kart op zijn telefoon, kan zich via de Nintendo-website opgeven voor de beta.

Wanneer Mario Kart Tour uiteindelijk deze zomer (een exacte releasedatum ontbreekt nog) verschijnt in de App Store en Google Play Store, zal iedereen er gratis mee aan de slag kunnen. Net zoals in Super Mario Run, zal Nintendo wel een centje willen verdienen door delen van de game betalend te maken.

Zo zie je mij, alle andere pendelaars die Mario Kart willen spelen op hun telefoon, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!