Gisteren mocht Kratos een kaarsje uitblazen want de God of War-game uit 2018 is ondertussen 1 jaar oud. Die dag kon Sony natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ze maakten gebruik van de gelegenheid om een documentaire omtrent God of War aan te kondigen: God of War – Raising Kratos.

Van de eerste brainstorms van God of War tot de adrenaline wanneer Kratos tijdens de E3 op het grote scherm komt, de documentaire toont het volledige proces. Voor de documentaire werd er ruim 400 uur aan footage opgenomen. Naast Kratos kreeg ook Cory Barlog een hoofdrol in de documentaire, dat is namelijk de game director van God of War.

De documentaire krijgt de speelduur van een langspeelfilm en zal volledig gratis te bekijken zijn op het YouTube-kanaal van PlayStation. Een exacte releasedatum ontbreekt voorlopig, maar PlayStation verwacht de documentaire “heel binnenkort” te lanceren.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!