Er was in de wekelijkse lijst van bestverkochte games helaas geen tijd voor Untitled Goose Game. Stel je voor, met die game op de eerste plaats had deze lijst er ‘gans’ anders uitgezien. Maar genoeg lol getrapt, tijd voor harde cijfers!

FIFA 20 lanceerde op 27 september en had niet eens een volledige week nodig om in de lijst van bestverkochte games van afgelopen week te komen. The Legend of Zelda: Link’s Awakening moet daardoor – net zoals Borderlands 3 – een plaatsje opschuiven. Die games belandden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

We zijn alvast razend benieuwd naar de verkoopcijfers in de maand oktober, want er staat ons deze maand enorm veel moois te wachten.

#Titel UitgeverVorige week
1 FIFA 20EA Sports
2 The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNintendo1
3 Borderlands 32K2
4 Gears 5Microsoft4
5 Crash Team Racing Nitro-FueledActivision9
6 Tom Clancy’s The Division 2Ubisoft6
7 Sea of ThievesMicrosoft
8 Mario Kart 8 DeluxeNintendo7
9 Minecraft: Xbox EditionMicrosoft
10 Forza Horizon 3Microsoft20

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je ons, onze dagdagelijkse frustraties aan het afreageren met een agressieve gans, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

FIFA 20

FIFA 20

Ontwikkelaar: Electronic Arts

Uitgever: Electronic Arts

Platformen: PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / Windows

Releasedatum: 24/09/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!