Er was in de wekelijkse lijst van bestverkochte games helaas geen tijd voor Untitled Goose Game. Stel je voor, met die game op de eerste plaats had deze lijst er ‘gans’ anders uitgezien. Maar genoeg lol getrapt, tijd voor harde cijfers!

FIFA 20 lanceerde op 27 september en had niet eens een volledige week nodig om in de lijst van bestverkochte games van afgelopen week te komen. The Legend of Zelda: Link’s Awakening moet daardoor – net zoals Borderlands 3 – een plaatsje opschuiven. Die games belandden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

We zijn alvast razend benieuwd naar de verkoopcijfers in de maand oktober, want er staat ons deze maand enorm veel moois te wachten.

#Titel UitgeverVorige week
1 FIFA 20EA Sports
2 The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNintendo1
3 Borderlands 32K2
4 Gears 5Microsoft4
5 Crash Team Racing Nitro-FueledActivision9
6 Tom Clancy’s The Division 2Ubisoft6
7 Sea of ThievesMicrosoft
8 Mario Kart 8 DeluxeNintendo7
9 Minecraft: Xbox EditionMicrosoft
10 Forza Horizon 3Microsoft20

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je ons, onze dagdagelijkse frustraties aan het afreageren met een agressieve gans, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

FIFA 20

FIFA 20

Ontwikkelaar: Electronic Arts

Uitgever: Electronic Arts

Platformen: PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / Windows

Releasedatum: 24/09/2019

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment