Gamerverse nieuwsbrief

We haten spam. Dat is dan ook wat de Gamerverse nieuwsbrief niét is? Wat is het dan wel: een wekelijkse verzameling van het beste dat Gamerverse te bieden heeft!

Bij Gamerverse proberen we altijd verder te gaan dan het voor de hand liggende. Er zijn genoeg websites die nieuws brengen en de internationale bronnen zijn zowat altijd sneller, dus op dat vlak kunnen we niet winnen.

Daarom is onze missie om alles in te zetten op onze echte kracht: het brengen van broodnodige duiding en unieke invalshoeken zodat lezers het gaming universum op een andere manier kunnen zien. Als lezer van Gamerverse krijg je zo een bredere kijk op de gaming wereld zodat jij aan de hand van onze hoogstaande gaming journalistiek je eigen mening kan vormen over de feiten.

Dagelijks zijn we hard in de weer om die content te brengen, maar door jouw drukke schema mis je sommige belangrijke artikels. Daarom publiceren we elk weekend een nieuwsbrief met een verzameling van de stukken waar we het meest trots op zijn. Zo weet je zeker dat je niets gemist hebt.

Inschrijven

Inschrijven op de nieuwsbrief is volledig gratis en kan via onderstaand formulier. Welkom!

[mc4wp_form id=”16830″]