Showtime!

Gedurende de hele maand augustus, kan je elke zondagavond vanaf 20u genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. En er is meer, want je kan die show ook zelf personaliseren met eigen ontwerpen. Hoe doe je dat precies?

Wanneer je op een zondag na 20u naar het plein gaat, zal je zien dat alle inwoners zich grotendeels hebben verzameld op het plein om te genieten van de vuurwerkshow. Ook Isabelle vind je steevast op het plein, en door haar aan te spreken krijg je zelfs een schattige gloeilampendiadeem zodat je outfit perfect aansluit op de feestelijke avond.

Vuurwerkshows bekijken

Elke zondag (in augustus) om 20u begint de vuurwerkshow. Je kan die het beste bekijken door met de rechterjoystick de camera te herpositioneren. De show gaat de hele avond door (en dat met het belastingsgeld van je villagers!), dus je hoeft je helemaal niet te haasten.

Vuurwerkshow personaliseren

Je kan simpelweg naar het vuurwerk kijken, maar leuker is om je eigen ontwerpen te laten afschieten in de lucht! Hiervoor spreek je Isabelle aan op het stadsplein. Kies vervolgens voor Ik heb een vuurwerkontwerp. Vervolgens krijg je de kans om tot 10 verschillende ontwerpen te delen met Isabelle. Voeg zoveel ontwerpen toe als je wil en bevestig. Na een bepaalde tijd zal je nu je eigen ontwerpen aan de horizon (pun intended) zien. Ze worden steeds herhaald, dus geen nood wanneer je een ontwerp hebt gemist.

animal crossing new horizons vuurwerkshow personaliseren

Loterij

Een extra reden is om elke zondagavond even naar het stadsplein te gaan, is voor de loterij van Redd. Daar kan je voor 500 klingels een lot kopen en in ruil daarvoor krijg je een feestitem zoals een waaier, toeter of ballon. Er zitten leuke items bij, dus waag zeker je kans!

animal crossing new horizons loterij redd

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!