Epic Games stunt weer met een gratis topgame in de Epic Games Store. Vanaf vandaag tot en met donderdag 25 februari kan je namelijk RAGE 2 helemaal gratis claimen voor pc.

Het is weer die tijd van de week om naar de Epic Games Store af te reizen en de gratis games van de week op te pikken. Deze week gaat het om Absolute Drift en RAGE 2. Zoals altijd heb je een week de tijd om de games te claimen. Eens je ze hebt toegevoegd aan je account, behoud je de games voor altijd. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om pc-games.

Op 25 februari worden de games ingeruild voor een nieuwe gratis game: Sunless Sea.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!