Crysis Remastered kost ‘slechts’ 30 euro, maar zelfs die prijs is nog moeilijk te rechtvaardigen. Waar knelt het schoentje precies?

Crysis verscheen oorspronkelijk in 2007 en blies de gamewereld omver door zijn graphics. Daartegenover stond wel het feit dat je over een monster van een computer moest beschikken om de game te kunnen draaien. De meme Can it Run Crysis was geboren. Ik kon Crysis Remastered draaien, maar heb ik daar ook van genoten?

Liever de geschreven review? Die lees je hier.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!