We unboxen de Razer Kishi, een gaming controller voor Android die je smartphone omtovert tot Switch-alternatief. Ideaal voor Stadia, Project xCloud en Geforce Now.

Stadia wordt steeds beter en binnenkort verschijnt Microsoft’s Project Xcloud via Game Pass Ultimate, dus cloud gaming wordt steeds groter. Om optimaal te kunnen genieten van deze nieuwe vorm van gaming, is een goede controller dus onmisbaar. De Razer Kishi is te koop voor 89,99 euro en is compatibel met de meeste Android-smartphones die een centrale USB-C aansluiting hebben. Let wel op de maximale afmetingen: 145.3 – 163.7 mm x 68.2 – 78.1 mm x 7.0 – 8.8 mm.

Koop de Razer Kishi: https://bit.ly/2EqX1yF

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!