Twee cheeseburgers op je oren

Het nieuwe G733 Lightspeed headset van Logitech moet er – met zijn gewicht van twee cheeseburgers – een van de meest comfortabele ooit zijn.

Het G733 Lightspeed Wireless Gaming Headset van Logitech focust vooral op personaliteit, aangezien hij beschikbaar is in tal van expressieve kleuren. Daarnaast staat comfort ook hoog op de lijst, want met zijn elastische band en lichte gewicht (290 gram) voel je amper dat je het headset op hebt. Via de Logitech G Hub software configureer je eenvoudig de tonen en de verlichting. Overigens is het ook een goed idee om de verlichting volledig uit te schakelen, want dan wordt de batterijduur opgetrokken van 20 uur naar 29 uur. In de unboxing vergelijken we het headset ook met de Logitech G935.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!