Operation Shifting Tides, het vierde (en laatste) seizoen van de vierde jaargang van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en Windows. De update brengt een nieuwe aanvaller en verdediger en daarnaast werd de Theme Park map herontworpen.

De map en alle andere content (behalve de operators) zijn vanaf nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Wie een Year 4 Pass heeft, kan vanaf vandaag ook aan de slag met de nieuwe operators. Andere spelers kunnen de operators vanaf 10 december ontgrendelen met Renown of R6 credits.

In dit artikel

rainbow six siege box art

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 01/12/2015

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.