Blair Witch, de psychologische horrorgame van ontwikkelaar Bloober Team (Layers of Fear), is vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor PlayStation 4. De game verscheen oorspronkelijk voor Windows en Xbox One op 30 augustus 2019.

Blair Witch werd door recensenten behoorlijk lauwtjes onthaald. De uitwerking van de personages wordt gezien als een geslaagd onderdeel van de game, maar vooral de goedkope horrorelementen en het zwakke verhaal werden gehekeld. Neem die decadente journalisten (we mogen dat zeggen, we zijn zelf ook gaming journalisten) echter niet zomaar op hun woord, want nu kan je de game zelf uittesten op je PlayStation 4.

In dit artikel

blair witch box art

Blair Witch

Ontwikkelaar: Bloober Team

Uitgever: Lionsgate Games

Platformen: Windows / Xbox One / PlayStation 4

Releasedatum: 30/08/2019

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.