Als fan van de MCU sinds de eerste films uitkwamen in de bioscopen, pre-orderde ik meteen de Limited Edition van Marvel’s Avengers. Ik sprong dan ook meteen op de (ondertussen afgelopen) beta van de game. Ben ik nog steeds overtuigd om de volledige game te spelen?

De beta van de game had een heleboel content. Iets te veel content zelfs om hem volledig te kunnen spelen met de tijd die ik ter beschikking had. Er waren maar liefst zestien missies om te spelen, waarvan ik drie campaign missies heb gespeeld en drie HARM challenges.

De Collector’s Edition die te vinden is op bol.com

Op het moment dat ik klaar was om de strikes en warzones te spelen, waren er echter wat serverproblemen, waardoor ik dus helaas niet kon meespelen met andere mensen.

Al snel wordt duidelijk dat er een grote focus ligt op het multiplayer-aspect. Tijdens HARM-missies komen er ook AI’s om je bij te staan tijdens deze missies. De single-player content introduceerde je met de verschillende Avengers en bracht een fantastische intro met zich mee. Het deed me denken aan de befaamde Spider-Man game voor PS4 die bij mij ook al in de smaak viel.

Samenspelen met mijn vriend “SithStoner”.

In vergelijking met de singleplayer-missies zijn de multiplayer-missies wat minder spectaculair. Het gevoel dat je kreeg tijdens de intro is wat weg. En, zoals de meesten al aangekaart hadden, is er een “Destiny” gevoel. Er wordt gewerkt met een power level aan de hand van je gear. Je hebt ook verschillende materialen nodig die je kan vinden tijdens missies om je gear te upgraden.

Toch voelt het nooit als “samen”spelen. Soms wist ik zelf niet waar mijn partner in crime (beetje rare formulering wanneer je een Avenger bent) überhaupt naartoe gesprongen was.

Mij amuseren met de fotomodus.

De graphics zien er spectaculair uit. Toch had mijn PlayStation wat problemen tijdens sommige cutscenes. Dat zou dus niet mogen zijn. Het is slechts de Beta, dus het is normaal dat er nog wat gesleuteld moet worden. Laten we hopen dat er geen performance issues zijn wanneer de game daadwerkelijk beschikbaar is.

De game is beschikbaar op 4 september op PS4, Xbox One en PC. De multiplayer kan nog een beter multiplayergevoel krijgen en ik hoop dat mijn PlayStation deze game, zonder enige problemen, kan spelen. Games worden zwaarder, maar mijn hartje gaat toch wat sneller slaan als mijn PlayStation zich als een vliegmachine klaarmaakt om op te stijgen.

Hoe dan ook geloof ik in Crystal Dynamics dat ze er een ongelooflijk avontuur van maken. Mijn pre-order blijft dus mooi staan. Het ziet ernaar uit dat dit dé Avengers game wordt die we zo graag willen zien.

In dit artikel

marvel's avengers boxart

Marvel's Avengers

Ontwikkelaar: Crystal Dynamics / Eidos-Montréal

Uitgever: Square Enix

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Google Stadia / Xbox One / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Releasedatum: 04/09/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!