Volgende week is het zover: de Xbox Series S/X verschijnt. Het wordt moeilijk om een Series X in de wacht te slepen, maar laat deze koelkast een troostprijs zijn.

  • Zo bestel je een gratis PS VR-adapter voor PS5
  • Sony verbiedt het vervaardigen en verkopen van custom faceplates
  • Ubisoft Connect is gelanceerd: wat is het?
  • Meer details over Final Fantasy XVI
  • Win een gigantische Xbox Series X koelkast
  • Dit zijn de nieuwe PS Plus en Games with Gold games

Wil je deelnemen aan deze talkshow, bekijk de uitzending dan live elke maandagavond om 21u via YouTube. Vergeet dus zeker niet te abonneren, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s en livestreams. Wil je de episode achteraf herbeluisteren als podcast, volg dan Gamerverse op Spotify of Apple Podcasts.

Gamerverse
Babblefield Weekly - Win een Xbox Series X koelkast (02/11/2020)
/

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest