Timon en Thibault gingen beiden uitgebreid aan de slag met Watch Dogs: Legion. In deze audioreview leggen ze hun bevindingen naast elkaar.

Timon beleefde de game als een verkenner die het rekruteringssysteem volop benutte en de mogelijkheden van Londen verkende, terwijl Thibault zich focuste op het verhaal. Ontdek onze gezamenlijke oordelen in deze audioreview. Liever de video variant? Die is volledig te bekijken op ons YouTube-kanaal.

Gamerverse
Audioreview Watch Dogs: Legion
/

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest