Ja die film bestaat nog

Net wanneer je denkt dat de Uncharted-film er nooit meer aankomt, droppen Tom Holland en Nolan North wat teasers.

Aah gamefilms. Zullen ze ooit een vlekkeloze productie kennen? De Watch Dogs film werd door Ubisoft aangekondigd in 2013, maar we hebben er sindsdien niets meer van gehoord. Ook van de Far Cry film hebben we niets meer gehoord, en de Sonic-film werd uitgesteld omdat de eerste versie van de protagonist voor nachtmerries zorgde.

Ook de Uncharted-film werd een paar keer uitgesteld, maar afgaand op de eerste beelden lijkt het in ieder geval de goede kant op te gaan. Nolan North – de stemacteur van Nathan Drake – bracht een bezoekje aan de set en deelde op Twitter dat hij onder de indruk is.

Tom Holland zag Nolan zijn tweet als officieuze toestemming om ook een eerste foto te delen van de protagonist. Qua outfit is het in ieder geval spot-on.

View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

En zo krijg ook ik – die nog steeds zweer bij Nathan Fillion als Nathan Drake – weer wat hoop voor de aankomende film. De film zou 16 juli 2021 moeten verschijnen.

Vergeet niet dat een goede acteur geen garantie is voor een goede film. De hoofdrol in de film van Assassin’s Creed werd vertolkt door de legendarische Michael Fassbender en.. wel ja.

assassin's creed imdb rating
Wel ja.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!