Benieuwd hoe Pokémon eruit zou zien in een alternatief universum waar we cartoonfiguren vangen?

Kinderen die opgroeien kennen het waarschijnlijk niet meer, maar in mijn tijd speelden ze nog Tom & Jerry, Bugs Bunny, Donald Duck, Mickey Mouse en dergelijke bekende cartoons op televisie. Hoewel de meeste personages nog terug te vinden zijn in andere series of andere media, is de wereld van échte cartoons wel wat verdwenen.

Pokémon maakte een korte cartoon om eens te laten zien hoe het eruit zou zien moesten we in een andere dimensie leven. Waar we Looney Toones personages vangen en kijken naar cartoons over Pikachu en dergelijke. Je kan zien dat de inspiratie wel kwam van – misschien wel de bekendste cartoonserie – Looney Toons.

In deze cartoon vinden we Scrafty terug die een Mimikyu ontmoet.

Zou jij meer willen zien van Pokémon in een oude cartoonstijl?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!