Coronavrij feesten doe je in Animal Crossing!

Het wordt dit jaar niet evident om de eindejaarsfeesten te laten doorgaan zoals gewoonlijk, maar in de perfecte wereld van Animal Crossing: New Horizons hoef je niets te missen!

Je hebt misschien al gemerkt dat ondertussen de bladeren van de bomen vallen op je eiland, maar het zal niet lang meer duren vooraleer eilanden in het noordelijk halfrond ook de eerste sneeuw kunnen bewonderen. De toevoeging van sneeuw is slechts een van de vele nieuwigheden die zullen worden geïntroduceerd in een grote gratis winterupdate voor Animal Crossing: New Horizons. De update verschijnt op 19 november. Ontdek hieronder wat er je allemaal te wachten staat.

Smakenfestijn (Thanksgiving)

Op 26 november worden je smaakpapillen verwend, want dan komt topkok Franklin naar het plein voor een waar feestmaal. Spelers zullen de kok moeten helpen om ingrediënten te verzamelen om op die manier beloningen te ontvangen.

animal crossing new horizons franklin

Speelgoeddag (Kerstmis)

Blijkbaar wil Nintendo geen “echte” termen gebruiken in de fictieve wereld van Animal Crossing: New Horizons. Thanksgiving wordt “Smakenfestijn” genoemd en Kerstmis heet “Speelgoeddag”. In de komende weken zullen eilanden versierd worden om zo in de kerstsfeer te komen. Schud zeker ook aan versierde bomen, want zo kan je feestelijke meubels krijgen.

Van 1 december tot 25 december zullen spelers speelgoed kunnen kopen in Nooks Hoek en feestelijke kleding bij de zusjes Able. Op 24 december – wanneer het effectief Kerstav…euh … Speelgoeddag is – komt het rendier Jingle langs op het eiland. Spelers zullen het rendier kunnen helpen met cadeautjes bezorgen, om zo zelf een cadeautje te verdienen.

animal crossing new horizons kerstmis

Nieuwe emoties en haarstijlen

Bij het NookStation zijn er negen nieuwe emoties en haarstijlen die je kan vrijspelen door Nook-miles in te wisselen.

animal crossing new horizons nookstation

Uitbreiding thuisopslag

Heb je je huis al uitgebreid naar het grootste formaat en is je schuld volledig afbetaald, dan kan je nu met Tom Nook praten om de opslagruimte in je huid te laten uitbreiden. Zo krijg je 2400 plaatsen in plaats van 1600.

animal crossing new horizons opslagruimte

Willekeurige eilanden bezoeken in dromen

Tijdens het dromen heb je geen droomcode meer nodig om een bepaald eiland te bezoeken. Spelers zullen er dankzij de update namelijk voor kunnen kiezen om een willekeurig eiland te bezoeken. Op die manier kunnen spelers inspiratie opdoen.

Overzetten van bewoners en eilanden

Er wordt Eilandoverdrachtssoftware toegevoegd aan de Nintendo eShop waarmee spelers makkelijk eilanden en bewoners kunnen overzetten naar een ander systeem. Zo kan je bijvoorbeeld de gegevens van een bepaalde bewoner (naam, uiterlijk, gereedschap, inventaris, huis en opgeslagen spullen) overzetten om simpelweg het hele eiland overzetten (inclusief alle bewoners). De dienst zal gratis te gebruiken zijn.

animal crossing new horizons gegevens overzetten

Nieuwjaar

Uiteraard zal je ook de jaarwisseling uitgebreid kunnen vieren in Animal Crossing: New Horizons. Vanaf 1 december verschijnen nieuwe seizoensvoorwerpen bij Nooks Hoek. Tussen 26 en 31 december verschijnen er ook andere feestelijke voorwerpen om Oudejaarsavond mee te vieren. Op 31 december start er om 19 uur een evenement waar zal worden afgeteld naar het nieuwe jaar. Kortom: voor coronavrije feesten moet je bij Animal Crossing: New Horizons zijn!

De volgende update verschijnt aan het eind van januari.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!