Games gebruiken om te ontsnappen aan corona? Verkeerd gedacht!

“Even ontsnappen aan deze corona-realiteit met een leuke game,” denk je ongetwijfeld. Groot is dan ook de verbazing wanneer je ziet dat zelfs Assassin’s Creed: Valhalla niet kan ontsnappen aan de pandemie.

Vanaf vandaag mogen reviewers hun meningen en beeldmateriaal delen van Assassin’s Creed: Valhalla. Mijn review is nog in progress (het is een grote game), maar ik verklap alvast dat Valhalla een van de beste Assassin’s Creed games is tot op vandaag.

Ubisoft liet de kans niet liggen om enkele leuke easter eggs te verbergen in de game. Gaming journalist Jason Schreier deelde op Twitter een screenshot van een mail uit Assassin’s Creed Valhalla. Het gaat om een mail van Layla, de persoon die de Animus gebruikt om de herinneringen van Eivor te beleven.

In de mail zien we dat Layla aan Ramy vertelt dat ze geen Covid heeft. “Ik ben goed geïsoleerd. Het zijn gewoon wij drieën, samen aan het reizen, uit het zicht.” Ramy reageert op de mail door haar – sarcastisch – te bedanken voor de details.

Het is niet de eerste keer dat het coronavirus een hedendaagse game infecteert. In Watch Dogs: Legion, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Dirt Rally 2 en ongetwijfeld nog vele andere games wordt er ook melding gemaakt van corona. Die twee laatste uit het rijtje, roepen spelers zelfs op om thuis te blijven en om een mondmasker te dragen.

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!