We hebben al te lang gewacht!

Wanneer je al zo lang wacht op een game als Cyberpunk 2077, dan zijn die laatste uren er écht te veel aan. Xbox-spelers hebben een creatieve omweg gevonden.

Heel wat gamers hebben ondertussen al een pre-load van Cyberpunk 2077 geïnstalleerd op hun platform naar keuze. In plaats van te blijven staren naar een countdown die om middernacht afloopt, hebben gamers op Xbox echter een manier gevonden om de game alvast te spelen, zo meldt gaming journalist Andy Robinson.

Aangezien Nieuw-Zeeland nogal ver vooruitloopt qua tijd, is het voldoende om de regio van je Xbox console aan te passen naar Nieuw-Zeeland. Het gaat hier om een “algemene” lifehack die door een handvol gamers regelmatig wordt toegepast om games eerder te spelen. Op PlayStation werkt dit niet, omdat de locatie gebonden is aan je account.

Op Reddit wordt gemeld dat deze werkwijze inderdaad werkt, maar dat er geen Day One patch kan worden gedownload. Gezien het grote aantal technische problemen dat wordt opgelost via de Day One patch, is het dus beter om even te wachten en pas te spelen eens je de patch hebt gedownload.

Of je wacht gewoon nog enkele uurtjes

In dit artikel

cyberpunk boxart

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar: CD Projekt Red

Uitgever: CD Projekt

Platformen: Windows / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia

Releasedatum: 10/12/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!