Een doos in een doos.

Next-gen is er nu echt bijna! Er duiken beelden op van magazijnen vol Xbox Series X-systemen die klaar staan om verscheept te worden, en op YouTube is er nu ook een video opgedoken van de allereerste unboxing.

Deze keer is het geen hooggeplaatste influencer of journalist van een grote nieuwssite, maar een simpele YouTube-gebruiker met de naam Willy Crow. Helaas heeft hij er niet echt zijn tijd voor genomen om een kwalitatieve video te maken. In de verticale video (waarom) hoor je vooral de adem van de cameraman (WAAROM) en hij laat de controller zelfs vallen (WAAROM??!!). Maar goed, ik ben niet vijandig, ik ben gewoon jaloers.

De video is ondertussen offline gehaald op YouTube, maar het internet zou het internet niet zijn als er niet meteen een nieuwe upload opdook. Bekijk de video op Streamable.

Op Reddit publiceerde u/thejasonng een afbeelding van een magazijn met tal van Xbox Series X’en die klaar staan om verscheept te worden. Zit die van jou er bij, of ben je er niet in geslaagd om een Xbox Series X in de wacht te slepen?

xbox series x warehouse

In dit artikel

xbox series x

Xbox Series X

Merk: Xbox

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo coolblue logo Alternate

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!