Al is de nieuwe Xbox hier wel nog beschikbaar

De start van de PlayStation 5 pre-orders was een regelrechte misser van Sony. Microsoft wou het beter aanpakken door een concrete datum en tijd te plakken op de start van de pre-orders, maar beperkte oplagen en serverproblemen gooiden roet in het eten.

Gisteren was het dan eindelijk zover: iedereen kon een Xbox Series X of Series S pre-orderen, maar dat verliep niet zonder de nodige stress. De Xbox Series X was al snel uitverkocht bij Bol.com, maar op moment van schrijven is de Series S nog steeds verkrijgbaar. Zelfs de Xbox Series X is in België nog steeds verkrijgbaar bij MediaMarkt en de Microsoft Store. Een volledig overzicht van alle winkels waar de console verkrijgbaar is, vind je in ons overzicht.

In Amerika verliepen de pre-orders echter een stuk rampzaliger. Net zoals bij de PlayStation 5 konden veel mensen geen Xbox bestellen wegens de beperkte beschikbaarheid. Het feit dat Microsoft’s eigen webwinkel te kampen had met serverproblemen, hielp ook niet bepaald.

Op Twitter meldt Xbox dat er een immense vraag is naar de Xbox Series X en S, zelfs in die mate dat er records werden gebroken. Aan mensen die geen pre-order hebben kunnen plaatsen, raadt Microsoft aan om je bij winkels aan te melden voor updates. Er zullen namelijk meer exemplaren beschikbaar komen op de releasedag.

Kies jij voor de Xbox Series S of de Xbox Series X? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

xbox series x

Xbox Series X

Merk: Xbox

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo coolblue logo Alternate

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!