Waar denk je meteen aan wanneer je denkt aan gamers? Lichaamsgeur! Dat zijn niet onze gedachten – dat zouden wij nooit doen – maar wel die van Xbox. Het merk lanceert namelijk een eigen deodorant, bodyspray en douchegel.

Hoe ruikt dat precies? Wel, dat kom je te weten in dit nietszeggend marketinggewauwel:

Lynx Xbox is een frisse geur van pulserende groene citrus, met toptonen van kaffirkalk en wintercitroen, aromatische kruidenmuntjes van munt en salie, en houtachtige onderste tonen van patchouli en clearwood. De Xbox bevat een reeks natuurlijke etherische oliën. De Lynx-serie bestaat uit een bodyspray, deodorant en douchegel en bevat een variatie van etherische oliën.

Ben je zo’n grote fanboy dat je het Xbox-merk tot diep in je poriën wil proppen? Dan is het voor jou vast ook geen probleem om even naar Australië of Nieuw-Zeeland af te reizen, want enkel in die contreien verkopen ze de producten. Het is voorlopig niet bekend of het Lynx-assortiment ook naar andere landen komt.

En zo zie je mij, die gamergeur zal dragen als anticonceptiemiddel, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.