De E3 komt eraan en dat merk je aan verschillende dingen: de dagen worden langer, de tijd gaat trager, ik moet meer werken en games lekken uit. Vorig jaar was de eer nog aan Walmart om de E3 te spoilen, maar deze keer is het de beurt aan Amazon.

Op de website van Amazon UK verscheen eventjes Watch Dogs Legion, het derde deel in de Watch Dogs-franchise. Kotaku meldt nu eveneens dat het lek betrouwbaar is, want ze hoorden de naam reeds van verschillende andere bronnen.

Speelbare NPC’s in Londen

Net zoals voorspeld speelt Watch Dogs Legion zich af in Londen. Tot zover is er dus weinig nieuwe informatie te ontdekken, maar de Amazon-pagina bevatte toch nog wat juicy informatie. In de game zou het namelijk mogelijk zijn om te spelen als elke NPC.

Speel als iedereen. Elk individu dat je ontmoet in de open wereld, heeft een eigen set animaties, voice overs, karaktereigenschappen en visuals die gegenereerd en gesteund worden door gameplaysystemen.

Toegegeven, die informatie is nog steeds een beetje cryptisch, maar wel veelbelovend. Volgens Kotaku zou de functionaliteit om als elke NPC te spelen, geen sinecure zijn. Het zou zelfs zo lastig zijn dat de ontwikkelaars genoopt werden om de game minstens één keer uit te stellen.

Hoe de vork in de steel zit, krijgen we te horen tijdens de E3-presentatie van Ubisoft.

En zo zie je mij, die opnieuw beseft dat hij destijds veel geld heeft betaald voor Watch Dogs 2 en die game nog steeds niet uit de verpakking heeft gehaald, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.