De E3 komt eraan en dat merk je aan verschillende dingen: de dagen worden langer, de tijd gaat trager, ik moet meer werken en games lekken uit. Vorig jaar was de eer nog aan Walmart om de E3 te spoilen, maar deze keer is het de beurt aan Amazon.

Op de website van Amazon UK verscheen eventjes Watch Dogs Legion, het derde deel in de Watch Dogs-franchise. Kotaku meldt nu eveneens dat het lek betrouwbaar is, want ze hoorden de naam reeds van verschillende andere bronnen.

Speelbare NPC’s in Londen

Net zoals voorspeld speelt Watch Dogs Legion zich af in Londen. Tot zover is er dus weinig nieuwe informatie te ontdekken, maar de Amazon-pagina bevatte toch nog wat juicy informatie. In de game zou het namelijk mogelijk zijn om te spelen als elke NPC.

Speel als iedereen. Elk individu dat je ontmoet in de open wereld, heeft een eigen set animaties, voice overs, karaktereigenschappen en visuals die gegenereerd en gesteund worden door gameplaysystemen.

Toegegeven, die informatie is nog steeds een beetje cryptisch, maar wel veelbelovend. Volgens Kotaku zou de functionaliteit om als elke NPC te spelen, geen sinecure zijn. Het zou zelfs zo lastig zijn dat de ontwikkelaars genoopt werden om de game minstens één keer uit te stellen.

Hoe de vork in de steel zit, krijgen we te horen tijdens de E3-presentatie van Ubisoft.

En zo zie je mij, die opnieuw beseft dat hij destijds veel geld heeft betaald voor Watch Dogs 2 en die game nog steeds niet uit de verpakking heeft gehaald, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!