De post-apocalyptische squad-based RPG Wasteland 3 is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Wasteland is het vervolg op Wasteland 2 (shocker, we know). Deze keer trek je naar een post-apocalyptisch Colorado in de sneeuw. Als speler krijg je de taak om een basis uit te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruteren op te leiden en te beslissen wie van de lokale bevolking je wil helpen.

Tijdens het spelen maak je ook keuzes hebben die invloed hebben op de speelwereld en het verhaal. Een leuke extra is dat de game online co-op ondersteunt, zodat je de gehele game met een vriend kan spelen. Helaas wordt lokale co-op niet ondersteund.

De game is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Oorspronkelijk zou de Linux en macOs-versie ook gelijktijdig verschijnen, maar die werden uitgesteld. Een nieuwe releasedatum is voorlopig nog niet bekend.

In dit artikel

wasteland 3 boxart

Wasteland 3

Ontwikkelaar: inXile Entertainment

Uitgever: Deep Silver

Platformen: Windows / macOS / PlayStation 4 / Xbox One / Linux

Releasedatum: 28/08/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!