Wat schaft de pot van Epic Games?

Normaal zou Ark: Survival Evolved de volgende gratis game worden in de Epic Game Store, maar die titel werd last-minute vervangen vanwege de protestgolf in de VS.

Toen GTA V een weeklang gratis was in de Epic Games Store, lekte ook meteen de planning voor de komende weken uit. Daaruit bleek dat respectievelijk Civilization VI, Borderlands: The Handsome Collection en Ark: Survival Evolved gratis zouden worden in de Epic Games Store. Ondertussen is het aanbod voor Civilization VI afgelopen, waardoor er plaats kwam voor een nieuwe gratis game. Alleen blijkt het nu niet om Ark: Survival Evolved te gaan zoals verwacht, maar wel om Overcooked. Vanaf nu tot 11 juni kan je dus helemaal gratis Overcooked toevoegen aan je Epic Games Store bibliotheek. Van zodra je dat hebt gedaan, is de game voor altijd van jou.

Nu is de vraag wat er gebeurd is met Ark: Survival Evolved. Insider Wario64 deelt een bericht van de devs waarin ze aankondigen het in-game evenement van ARK: Survival Evolved uit te stellen naar donderdag 11 juni wegens de situatie in Amerika. De gratis game was wellicht gekoppeld aan dit in-game evenement, dus er wordt verwacht dat Ark: Survival Evolved volgende week de gratis game van de Epic Games Store zal zijn. Of één van de gratis games althans. Voor volgende week stond namelijk al Samurai Shodown Neogeo Collection gepland. Er wordt dus verwacht dat we volgende week twee gratis games krijgen in de Epic Games Store.

Ben je tevreden met Overcooked of had je deze week toch liever Ark: Survival Evolved gezien? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!