Vandaag laat Microsoft voor het eerst gameplay zien op hun nieuwe console. Assassin’s Creed Valhalla is van de partij, maar helaas niet in de gedaante die we hadden gehoopt.

Vanavond laat Xbox zien tot wat hun console in staat is. Velen zaten vooral met smart uit te kijken naar gameplay van Assassin’s Creed Valhalla, maar nu blijkt dat we onze verwachtingen zullen moeten temperen. Vorige week kondigde Ubisoft aan dat het een gameplay trailer zou tonen van Assassin’s Creed Valhalla, maar blijkbaar gaat het enkel om een teaser.

Dat blijkt uit een verduidelijking van creative director Ashraf Ismail. In een tweet laat hij weten dat we enkel een “voorproefje” te zien krijgen. “Om duidelijk te zijn, het wordt een in-game first look teaser”. Belangrijk is hier het woord ‘teaser’. Verwacht dus zeker geen gameplaydemo van 5 minuten lang.

In de zomer staan er nog heel wat andere evenementen gepland (IGN’s Summer of Gaming, Summer Game Fest, Gamescom, etc) dus er zijn gelukkig nog meer dan genoeg mogelijkheden waar Ubisoft kan pronken met een gameplay demo.

Inside Xbox is vanavond om 17u te bekijken via onder andere het YouTube-kanaal van Xbox. De episode vormt bovendien het startschot voor 20/20, een maandelijkse show waar Xbox updates geeft over zaken zoals Xbox Series X, Project xCloud en meer.

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!