Wees een goede Switch-eigenaar.

Heb je jouw Switch gedurende maanden al niet meer opgeladen? Dan dien je hem ter adoptie te stellen, want je bent een slechte eigenaar! Bovendien is het ook niet goed voor de batterij van je Switch, aangezien je Switch zo onherlaadbaar kan worden.

Het Japanse Nintendo-account herinnert Switch-eigenaars eraan dat het belangrijk is om je Nintendo Switch minstens elk halfjaar op te laden. De kans dat je jouw Switch slechts twee keer per jaar oplaadt is vrij klein, maar door dat toch te doen kan de batterij onherlaadbaar worden. In dat geval zou je de Switch enkel nog maar kunnen gebruiken wanneer de oplaadkabel verbonden is (of in zijn dock).

Het is dus beter om het risico niet te nemen en om je Switch regelmatig van vers batterijsap te voorzien. Dat geldt overigens niet alleen voor de Switch, maar ook voor tal van andere elektronische apparaten. De moleculen (praten over moleculen op Gamerverse, weer een lifegoal om af te vinken) in zo’n batterijen moeten in beweging blijven. Omwille van die reden wordt het bijvoorbeeld ook afgeraden om je laptop steeds te gebruiken wanneer de stroomkabel verbonden is, want zo hoeven de batterijen niet te werken en worden ze minder efficiënt.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!