Hoor je dat? Het is de vikingviering van Ubisoft.

Eivor kwam, zag en overwon. Of vergissen we ons nu van historische setting? Hoe dan ook, Assassin’s Creed: Valhalla scheert hoge toppen.

Assassin’s Creed Valhalla wordt door velen gezien als een van de beste Assassin’s Creed games ooit en dat vertaalt zich ook in de verkoopcijfers. De game is pas een week uit, maar heeft nu al twee Ubisoft-records op zijn naam. Het is namelijk niet alleen de bestverkopende Assassin’s Creed game tot op vandaag, maar het is ook de bestverkopende pc-game van Ubisoft ooit. Heel wat kopieën van de game werden bovendien verkocht via de Ubisoft Store, waardoor het ook voor Ubisoft’s eigen winkel een recordlancering was.

Ubisoft heeft het succes naar eigen zeggen te denken aan de lovende beoordelingen van experts en spelers, de hoge kijkcijfers op Twitch en YouTube en het bloed, zweet en tranen van het ontwikkelteam.

“We zijn zeer blij met de enthousiaste ontvangst van spelers en willen alle fans bedanken voor hun ongelooflijke steun. Het afmaken van deze game in een wereldwijde pandemie was een ongekende prestatie van onze teams en het is fantastisch om te zien dat spelers zo van de game genieten”, aldus Julien Laferrière, producer van Assassin’s Creed Valhalla. “De lancering is slechts het begin en we hebben grootse contentplannen voor Assassin’s Creed Valhalla, zodat spelers hun epische Vikingsaga nog lange tijd kunnen doorzetten.”

Ubisoft deelt verder ook wat leuke statistieken over de releaseweek van Assassin’s Creed Valhalla. Spelers hebben samen meer dan 4 miljoen kilometer afgelegd, meer dan 55 miljoen gebouwen in hun nederzetting geplaatst, meer dan 3,5 miljoen doppelpotjes Orlog gewonnen en meer dan 1,8 miljoen drankspelletjes gewonnen. Work hard, play hard, zou je kunnen zeggen.

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!